Peta rimmar på Beta och 30 andra ord

Vi har hittat 30 Svenska ord som rimmar på Peta. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Peta

Vidröra med finger|fingrarna (ofta oförsiktigt)

Peta Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Peta

 1. Beta
 2. eta
 3. Feta
 4. Gneta
 5. Greta
 6. Heta
 7. Kleta
 8. kreta
 9. Leta
 10. Meta
 11. Reta
 12. Sekret
 13. Smeta
 14. Speta
 15. Spreta
 16. Streta
 17. theta
 18. Veta
 19. Vreta
 20. zeta
 21. Agneta
 22. Diskreta
 23. Förtreta
 24. Konkreta
 25. moneta
 26. Peseta
 27. Trumpeta
 28. Indiskreta
 29. Margareta
 30. Obsoleta

Julrim för Peta

Dessa har en smak du gillar, det är pinnar för riktiga killar!

Denna min julklapp som nu dig föräras är en sorts grismat som ej bör förtäras Sätt den i munnen vid måltidens slut men glöm inte bort att den sen spotta ut

Vet ej om dom gör så i andra länder, har stickor med smak när dom petar tänder. Akta så du inte sätter en flis, dom har alla smak av en gris.

När Du har avslutat Din taffel, bör Du lägga ner Din gaffel. Det finns pinnar att ta till, med Din älsklingssmak därtill.

Nu kan du sluta att bruka din gaffel. I stället använd det här efter taffel. Kan användas före och efter ett mål, smakar som gris och du undviker hål.

Visa alla (6) julrim för Peta

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Peta? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 30 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Speta bäst som rim ord för Peta?