Navel rimmar på Avel och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Navel. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Navel

Navel uttalas fonetiskt: ²nạ:vel

Ordförklaring - Navel

Det ärr mitt på magen som återstår efter navelsträngen före födseln

Navel Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Navel

  1. Avel
  2. Dravel
  3. Gavel
  4. Havel
  5. Kavel
  6. knavel
  7. Pavel
  8. skravel
  9. Svavel

Julrim för Navel

Aj,aj,aj,kan man tänka sej, min dotter har växt upp till en stor tjej.Nu med gott hjärta, jag önskar att detta inte orsakar någon smärta.


Jag vet att du längtat och tjatat, och detta blir ditt resultat. Du får som du vill gumman lilla, och jag hoppas nu att den i navel sitter stilla.


min plikt är inte alltid att säga nej, att visa upp din mage ar faktiskt helt okej!


Det var ju tänkt att detta rimmet skulle handla om ett stick i skinnet Jag hoppas klappen glädjer er båda både dig och den som skall navelskåda.


Visa alla (4) julrim för Navel

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Navel? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Pavel bäst som rim ord för Navel?