Mysk rimmar på I brysk och 5 andra ord

Vi har hittat 5 Svenska ord som rimmar på Mysk. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Mysk

Aromatiskt substans som historiskt utvanns ur en skarpluktande substans som utsöndras från körtlar i testiklarna på myskhjortar, senare om substanser med liknande doft utvunna från andra djur och växter, till exempel myskoxe, myskråtta, sibetkatt och myskblomma, idag framställt främst på syntetiskt vis

Mysk Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Mysk

  1. I brysk
  2. Kysk
  3. Rysk
  4. Tysk
  5. Fransysk

Julrim för Mysk

Perfekt för en tuff brud i lyxförpackning, som sannerligen förtjänar all uppskattning, en kombination av välbefinnande och stil, ja ALLT detta får du i detta etui!


Du doftar gott som en fruktkompott.


Bättre än så här kan det inte bli, -du får en fruktkorg på flaska av Sofie!


Visa alla (3) julrim för Mysk

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Mysk? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 5 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Tysk bäst som rim ord för Mysk?