Mun rimmar på Brunn och 6 andra ord

Vi har hittat 6 Svenska ord som rimmar på Mun. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Mun

Mun uttalas fonetiskt: mun:

Ordförklaring - Mun

Den kroppsdel hos människan och djur genom vilken mat intas och ljud avges

Mun Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Mun

  1. Brunn
  2. Gun
  3. hunn
  4. Runn
  5. Tunn
  6. Unn

Julrim för Mun

Jag säger bara det, vilken väldig tur att den inte kan käka stora djur, men några munsbitar kan den nog ta, av flugor och mygg, det blir nog bra.


Denna är närmast släkt med tulpan men passar ej som föda åt vegetarian


Tiil Madeleine min kusin en julklapp som gör Dig mer än fin Ja det "vete" katten om Du nyttjar det på natten öron, ögon mun och haka nej du skall dig inte raka


Du lägger ihop alla filarna så att du får se en hel och fin katt Sen kan du fila av den bit för bit Lycka till med ditt nagelfilarslit


Visa alla (4) julrim för Mun

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Mun? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 6 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Tunn bäst som rim ord för Mun?