Minnas rimmar på finnas och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Minnas. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Minnas

I hjärnan återkalla ett minne

Minnas Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Minnas

  1. finnas
  2. tvinnas
  3. Vinnas

Julrim för Minnas

Med dennas hjälp kan du minnen samla, sen kan vi titta, när vi blir gamla! Så skynda dig syrran - ta många kort, för tiden går så himla fort!


Man glömmer så lätt dessa härliga dar, då vi hade semester vid Nilens strand. Men nu kommer boken där samlat jag har, minnen och bilder från faraonernas land.


Livet allt för hastigt svinner Denna om din barndom minner I den framtid som dig väntar När åter en jul förr dörren gläntar


Till Erika, mitt rara barnbarn, något du kan hänga i din gran, men inte av garn, utan av glas och rund, för att du länge skall minnas denna stund!


För nostalgiska minnen minsann, dessa kan ni sedan plocka fram, för att minnas hur kul, det var i Dalarna på jul.


Visa alla (9) julrim för Minnas

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Minnas? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar tvinnas bäst som rim ord för Minnas?