Mamma rimmar på Amma och 14 andra ord

Vi har hittat 14 Svenska ord som rimmar på Mamma. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Mamma

Mamma uttalas fonetiskt: ²mạm:a

Ordförklaring - Mamma

Kvinnlig förälder

Mamma Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Mamma

 1. Amma
 2. Damma
 3. Flamma
 4. Glamma
 5. Kamma
 6. lamma
 7. Ramma
 8. samma
 9. Slamma
 10. Stamma
 11. Anamma
 12. Densamma
 13. Desamma
 14. Detsamma

Julrim för Mamma

Titta på klappen varje morgon, och kväll då du dig lagt, för då ska du komma ihåg vad jag sagt: Mamma, du betyder allra mest, för du är helt klart världsbäst!


Mamma du är det bästa som jag har, stoppa något mjukt i detta var, och på kvällen när du är trött, ska du somna och på detta sova sött.


Mamma jag älskar dig allra mest På denna du sover allra bäst


Tick, tack, säger denna klapp, jag hoppas visarna inte är för små, då kanske du kan använda den som smycke ändå


Om du till stockhols fina stad vill. Kan det vara bra att detta se. Men detta som vanadis vill dig ge. Kommer du nog gärna att vilja se .. :p


Visa alla (1222) julrim för Mamma

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Mamma? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 14 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Stamma bäst som rim ord för Mamma?