Lilian rimmar på Kilian och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Lilian. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Lilian

Ett kvinnonamn

Lilian Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Lilian

  1. Kilian
  2. homilian
  3. Maximilian

Julrim för Lilian

Att få siffrorna rätt är inte helt lätt. Men kämpar du på skall du lösningen nå.


Dags att gnugga knölarna dina - plaecra numren i rätt rutor. Och för mig börjar pengarna sina, för Tomten vägrar att ta mutor.


Nu ska du allt med siffror få klura, försök att in dom i rutorna lura! Detta är faktiskt inte helt lätt, men det finns nog ett sätt, att få till det rätt!


Taktfasta formationer, till publikens ovationer ! Njut av trummor och blås, Sune vill också titta, förstås !


I paketet är det något så klart som helt enkelt är så underbart att du inte kan slita dig en sekund Jag försäkrar du får en härlig stund


Visa alla (30) julrim för Lilian

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Lilian? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Maximilian bäst som rim ord för Lilian?