Like rimmar på Dike och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Like. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Like

Like uttalas fonetiskt: ²lị:ke

Ordförklaring - Like

Någon eller något som är lika bra i något avseende

Like Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Like

  1. Dike
  2. Nike
  3. Rike
  4. Gelike
  5. unike
  6. Berenike
  7. Eurydike
  8. konstifike
  9. magnifike

Julrim för Like

Befäst dessa ordentligt och lev därefter kan beskådas av vänner och även andra gäster varaktigen är lång tills du ändrar interiören nästa gång!


Nu lilla syster, så liten på jorden, har du chans att bli stor i orden, och om du inte detta vet, placerar du dem på din tapet.


en uppåt väggarna häftig klapp som ni sätter upp i ett rapp ett budskap som ska dekorera er vägg och få er att fundera


Något stiligt för moster som är en kämpar-kvinna som kämpat för att sin kamp vinna Du är min förebild min egen ikon för mig är du den som lyser som neon!


Visa alla (4) julrim för Like

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Like? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Rike bäst som rim ord för Like?