Lappland rimmar på kappland och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Lappland. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Lappland

Lappland uttalas fonetiskt: lạp:land

Ordförklaring - Lappland

Svenskt landskap i norra norrland

Lappland Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Lappland

  1. kappland

Julrim för Lappland

Tankar som minner om gammalt och nytt. Att få en att längta till tider som flytt..

minns ni hur det var? hur såg vyerna ut? finns det något kvar? har familjerna flyttat ut? då inga vägar fanns, ville man då bo nån´annanstans?

När ni åker i er bil, kan ni nu åka många mil! För när ni tanka ska, kan dessa vara bra! Det gör det billigare för er, och ni kan då köra mer!

I svårare tider och med snåla norrmän, ska du fylla denna har du inte kvar en spänn. Därför bjuder jag mor och far, på papper som används till det som bilen drar.

Se landskapet susa förbi utan att ta lån på banken här får ni extra energi - en julklapp att ha i tanken

Visa alla (7) julrim för Lappland

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Lappland? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar kappland bäst som rim ord för Lappland?