Lampa rimmar på Campa och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Lampa. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Lampa

Lampa uttalas fonetiskt: ²lạm:pa

Ordförklaring - Lampa

Apparat som alstrar elektromagnetisk strålning, vanligen synligt ljus i belysningssyfte (i modernt bruk dels om en liten anordning i standardiserat format som omvandlar elektrisk energi till synligt ljus, dels om en dekorativ armatur med plats för en (utbytbar) sådan apparat)

Lampa Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Lampa

  1. Campa
  2. Dampa
  3. Hampa
  4. Klampa
  5. Krampa
  6. Slampa
  7. Stampa
  8. Trampa
  9. Förtrampa

Julrim för Lampa

Det ser trevligt ut att i fönstret tända Någon tittar in på oss i sovrummet kanhända men Olof jag tror inte risken är stor men folk kan ju se att det här någon bor

Går du vilse från ditt hus finns i fönstret nu ett ljus.

Ingenting annat jag hittade till lilla dig men den är mysig och en ganska skojig grej Hoppas att du tycker att den är läcker denna lilla gåva som jag nu överräcker

När mörkret sveper kring ditt hus, behövs det något som sprider ljus.

"Egen härd är guld värd", en upplysning du här blir beskärd ! Knubbig o fin får klappen ge sken, av att vara mysfaktor vid timme sen !

Visa alla (179) julrim för Lampa

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Lampa? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Klampa bäst som rim ord för Lampa?