Länge rimmar på Hänge och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Länge. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Länge

Länge uttalas fonetiskt: ²lẹŋ:e

Ordförklaring - Länge

Under lång tidsperiod

Länge Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Länge

  1. Hänge
  2. Klänge
  3. stränge
  4. änge

Julrim för Länge

Tajt tröja, linne eller liknande Denna kan du bära även fast den kommer dej rätt så nära.


Här får du något som du behöver. Använd detta, i stället för klöver. I stället för att ha lösa pengar i din kappa. Använd detta, från Marietta och från pappa.


Det här har ni länge önskat båda två som i år i julklapp ni skall få På ett enklare sätt kan ni konsumera och skulderna kan ni säkert reglera


Nu får du se världen med ny blick Visst träffade jag mitt i prick?


Det här vet jag syrran du länge velat ha så att ge dig det till jul tyckte jag var bra I flaska du får det här som du vill Astrid önskar god jul och lycka till


Visa alla (202) julrim för Länge

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Länge? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar stränge bäst som rim ord för Länge?