Längd rimmar på dängd och 17 andra ord

Vi har hittat 17 Svenska ord som rimmar på Längd. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Längd

Längd uttalas fonetiskt: leŋ:d

Ordförklaring - Längd

Endimensionell utbredning i rummet, t ex en vägsträcka, en persons utsträckning i höjdled eller ett föremåls största utsträckning i något av sina plan

Längd Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Längd

 1. dängd
 2. hängd
 3. krängd
 4. Mängd
 5. slängd
 6. Sprängd
 7. stängd
 8. trängd
 9. vrängd
 10. ängd
 11. Befängd
 12. behängd
 13. Bemängd
 14. Beträngd
 15. förlängd
 16. förträngd
 17. förvrängd

Julrim för Längd

Passar bra den del av året när du ränner runt i spåret Är från dina barn och makan når dig ända upp till hakan


Med blotta ögat man knappt det ser, men det går uppåt mer och mer, och sedan kan du på denna sticka hålla koll på både grabb och flicka.


rätta längden du själv får klara, men runt halsen skall klappen vara!


Denna runa är till pappa från mig Du får fixa rätta längden till dig så att du med detta om halsen trivs Av kärlek till dig denna julklapp givs


Här mina flickor min flicka ska ni / du få. Något att gå och titta på. Kajsa Stefan Carolina. I gult och blått är dom så fina.


Visa alla (6) julrim för Längd

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Längd? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 17 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Beträngd bäst som rim ord för Längd?