Kyrka rimmar på Dyrka och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Kyrka. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kyrka

Kyrka uttalas fonetiskt: ²çỵr:ka

Ordförklaring - Kyrka

Byggnad avsedd som samlingslokal för kristen/kristna

Kyrka Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kyrka

  1. Dyrka
  2. Styrka
  3. Yrka
  4. Bestyrka

Julrim för Kyrka

När Juldagsmorgon glimmar, låt denna lysa då och tänk i några timmar, på "Barnet uppå strå".


Om du vill njuta av en längre blund, och inte upp i arla morgonstund, julottan kan få vara, njut av den här istället bara.


Utav denna underbara "kavaljer" vill man bara höra mer och mer. Det ska du nu få göra, ljuv musik i ditt öra. Du kommer vara där, den 28:e i När.


lys lys genom ditt hus och du kan veta hut!


Blinkar välkomnande i ditt fönster, följer alla julens mönster ! Jag drog mitt strå till mys-stacken, när denna inhandlades på macken !


Visa alla (5) julrim för Kyrka

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kyrka? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Yrka bäst som rim ord för Kyrka?