Kuslig rimmar på Huslig och 2 andra ord

Vi har hittat 2 Svenska ord som rimmar på Kuslig. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kuslig

Kuslig uttalas fonetiskt: ²kụ:slig

Ordförklaring - Kuslig

Skrämmande, som ger en obehaglig känsla

Kuslig Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kuslig

  1. Huslig
  2. Uslig

Julrim för Kuslig

Vad detta är får du se vad det lider men nu väntar spännande tider onda planer dom smider nu får du se ett spöke som rider

Här är något som Du nog gillar att se, gärna med någon i soffan breve´, Får den Dig att bra må, kommer snart även en tvåa att tillgå.

Här får du nåt brinnade kul denna tindrande jul så sätt dig nu ner för ett benrangel du snart ser

Nu pappa ska du få mysa eller kanske rysa, här ska bli åka av minsann då gäller det att vara man.

Den här saken gör så du hoppar till Ialla fall när du sitter still. men bli inte så rädd så du inte tycker den är kul så säger jag God jul!

Visa alla (5) julrim för Kuslig

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kuslig? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 2 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Uslig bäst som rim ord för Kuslig?