Kurt rimmar på jurt och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Kurt. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Kurt

Ett mansnamn

Kurt Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Kurt

  1. jurt
  2. Spurt
  3. Surt

Julrim för Kurt

Jag vet att du gillar sådanna gula fast dom smakar nog mest skosula Men tomten han känner din smak men de kan sätta sig på din bak

Minus tio och dags för spurt - Fy tusan, vad du fryser, Kurt!! Ta på den här och kom igen - och minns att leran fryser, även den!!

Att köra enduro tycker du är ballt men du måste tänka på att det kan vara kallt Det är viktigt att du inte blir frusen när du kör iväg mellan träden och husen

Här kommer grejerna som är bra när du nu mera fritid ska få ha med verktyget kan du skära till det du måttat det andra skall inmundigas med måtta.

Kära kurt från jenny nu du ska du få nåt gott att bita på. Brunt det är och ligger i klappen här

Visa alla (12) julrim för Kurt

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kurt? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Spurt bäst som rim ord för Kurt?