Kunna rimmar på Grunna och 8 andra ord

Vi har hittat 8 Svenska ord som rimmar på Kunna. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kunna

Kunna uttalas fonetiskt: ²kụn:a

Ordförklaring - Kunna

Klara av, har vetskapen eller kapaciteten till att

Kunna Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kunna

  1. Grunna
  2. lunna
  3. Nunna
  4. Tunna
  5. Unna
  6. Förkunna
  7. Förtunna
  8. Förunna

Julrim för Kunna

När du Sofia är klar och du rullen ur denna tar kan du framkalla den i flygande fläng men kameran då - den bara släng!

Till en rulle skall denna räcka Sen får du kasta den Rebecca men då har du tagit många kort och i vattnet gick det som smort

Den i vårt sällskap med sitt "tomte"gap där det slinker ner nåt vått som i denna klappen stått Alla vet vi vem du är du har denna drycken kär!

när du känner att du börjar torka ut, kan detta redskap vara bra att ha på lut.

God jul här är ett paket Passar till den som mycket om whisky vet För i dessa ska man fylla dyr dricka Se upp du som får det, så du inte får hicka

Visa alla (176) julrim för Kunna

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kunna? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 8 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Förkunna bäst som rim ord för Kunna?