Krubba rimmar på Dubba och 14 andra ord

Vi har hittat 14 Svenska ord som rimmar på Krubba. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Krubba

Behållare för foder i ladugård

Krubba Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Krubba

 1. Dubba
 2. gubba
 3. Klubba
 4. Lubba
 5. nubba
 6. Rubba
 7. Skrubba
 8. skubba
 9. slubba
 10. snubba
 11. Stubba
 12. Subba
 13. Trubba
 14. Tubba

Julrim för Krubba

den här skall du ta fram vart år när vi emot jultid går


Pappa du får denna för du varit snäll - den måste sättas upp redan ikväll, för det var i natt som det hände när Gud sin son till världen sände!


Ett Betlehemskt stall i miniatyr, från då när vår tideräkning gryr ! Där hade Maria ett fasligt bestyr, med att bädda åt sin lille fyr !


Snart vi sjunger Stilla natt, och långt bakåt i tiden tänker. Där vid krubban Maria satt, och stjärnan över stallet blänker.


Visa alla (4) julrim för Krubba

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Krubba? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 14 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar slubba bäst som rim ord för Krubba?