Kring rimmar på Ling och 18 andra ord

Vi har hittat 18 Svenska ord som rimmar på Kring. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kring

Kring uttalas fonetiskt: kriŋ:

Ordförklaring - Kring

På flera sidor om; i närheten av; omslutande; runt

Kring Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kring

 1. Ling
 2. Ming
 3. Pling
 4. Ring
 5. Spring
 6. Sting
 7. Sving
 8. Swing
 9. Ting
 10. Tjing
 11. Tving
 12. Ving
 13. Beijing
 14. Beting
 15. Ikring
 16. Omkring
 17. Runtomkring
 18. Tingeling

Julrim för Kring

Små små tänkvärda ord, från honom som skapade vår jord, både ord och kommentar, denna lilla skrift har


Om du som förr vill smycka ditt dass denna klappen då kommer till pass För som tavlor där förr, man hade som vanor att använda bilder med kungliga anor


Länge leve monarkin, som mamma tycker är fin, för att glädja dej ett helt år, du denna med hela kungliga familjen du får.


Nere vid foten, där ska den sitta den är till för att du ditt eget ska hitta Vilket motiv du väljer, det gör detsamma God Jul på dig kära mamma


Dessa redskap går nog säkert fram, fast egentligen åt ett annat håll. Använd nu rätt av både liter o gram så får du säkert på resultatet koll.


Visa alla (8) julrim för Kring

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kring? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 18 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Ting bäst som rim ord för Kring?