Korta rimmar på Borta och 9 andra ord

Vi har hittat 9 Svenska ord som rimmar på Korta. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Korta

Korta uttalas fonetiskt: ²kạ̊r‿t:a

Ordförklaring - Korta

Göra kort eller kortare

Korta Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Korta

  1. Borta
  2. knorta
  3. Sporta
  4. Tårta
  5. Vårta
  6. årta
  7. Aorta
  8. Förkorta
  9. till korta

Julrim för Korta

med detta paket man kan se vem som är den stora och den lilla bror eller syster spelar ingen roll mamma o pappa har ändå koll


Bara armar och bara ben, passar Dej min käre Sten. Nu så får Du visa opp, snygga delar av Din kropp. Men Du måste ju lova, ha den bara när Du ska sova..


När du på denne tittar hoppas jag du mig ej hittar.


Denna film handlar om en tant inte om dig min älskade fjant


Det gäller att dra ut på det kuliga utan att bli struliga har du hört det förut undrar Sofie som önskar God Jul med denna enkla bok me´ histori(er).


Visa alla (9) julrim för Korta

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Korta? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 9 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Aorta bäst som rim ord för Korta?