Kompromiss rimmar på Ciss och 17 andra ord

Vi har hittat 17 Svenska ord som rimmar på Kompromiss. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kompromiss

Kompromiss uttalas fonetiskt: kåmpromịs:

Ordförklaring - Kompromiss

Beslut som syftar till att genom förhandling tillfredsställa flera parter i en intressekonflikt genom att balansera för- och nackdelar mellan de inblandade

Kompromiss Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kompromiss

 1. Ciss
 2. Diss
 3. Fiss
 4. Fniss
 5. giss
 6. Hiss
 7. Miss
 8. Nice
 9. Skiss
 10. Triss
 11. viss
 12. hautelisse
 13. Kuliss
 14. Narciss
 15. Premiss
 16. Remiss
 17. Kissemiss

Julrim för Kompromiss

En grej som till fördubbling leder, skadar i alla fall inte min heder ! Här Brorsan, din fritid blir ej trist, oärligt javisst, man är väl snart jurist!


Luktar det bränt så har du helt rätt - det blev billigast på detta sätt!


Visa alla (2) julrim för Kompromiss

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kompromiss? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 17 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Fiss bäst som rim ord för Kompromiss?