Kompass rimmar på Brass och 26 andra ord

Vi har hittat 26 Svenska ord som rimmar på Kompass. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kompass

Kompass uttalas fonetiskt: kåmpạs:

Ordförklaring - Kompass

Den vanligaste typen av kompass har en magnetisk visare som alltid pekar mot norr, och kan därför visa vägen i alla väderstreck.

Kompass Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kompass

 1. Brass
 2. Dass
 3. Glass
 4. Jazz
 5. Kass
 6. Klass
 7. Krass
 8. Kvass
 9. Lass
 10. Pass
 11. Stass
 12. Strass
 13. Tass
 14. Vass
 15. Alsace
 16. Barkass
 17. kyrass
 18. Madrass
 19. Melass
 20. Parnass
 21. pinass
 22. såpass
 23. Terrass
 24. Alcatraz
 25. Kalebass
 26. Antimakass

Julrim för Kompass

Med denna kan du bytet hitta utan att för mycket runt om dig titta. Skulle du ändå inte bytet få så slipper du i alla fall att vilse gå.


Med årets klapp så kan du hitta... lika bra som förr min vän... fastpassar den ej så får det väl kvitta. men tomten säger den är helt suverän...


I klappen ingen GPS det finns, men var norr är hoppas vi du minns. Tomten och mor ger en variant, som i förvirringen funkar galant.


Att få plankor och skivor att luta rätt Är utan riktiga verktyg inte lätt Vatten, luft och glas Ger förutsättningar för en vinkelrät bas


Triss i gyllne väderstreck fyra i fantasyns värld du nu ska få styra


Visa alla (13) julrim för Kompass

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kompass? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 26 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Pass bäst som rim ord för Kompass?