Kommissarie rimmar på Notarie och 11 andra ord

Vi har hittat 11 Svenska ord som rimmar på Kommissarie. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kommissarie

Kommissarie uttalas fonetiskt: ²kåmisạ:rie

Ordförklaring - Kommissarie

Egentligen ombud; titel för vissa chefstjänstemän; ledare för en utställning; (förr) militär befattningshavare som i fält sköta|skötte förplägnad, förläggning m m

Kommissarie Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kommissarie

 1. Notarie
 2. Vikarie
 3. Aktuarie
 4. Antikvarie
 5. Arkivarie
 6. Emissarie
 7. Legatarie
 8. Ordinarie
 9. Receptarie
 10. Bibliotekarie
 11. Extraordinarie

Julrim för Kommissarie

Lilla frugan, nu ska du få, nåt riktigt ohyggligt att bita i! Handlingen i boken är mycket rå - har skrivits av Jungstedts Mari!

Rysligt spännande är den här Man kan undra vad upphovet till mordet är I en hage hittade man en gammal häst Kan det ha något att göra med denna best

Visa alla (2) julrim för Kommissarie

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kommissarie? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 11 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Legatarie bäst som rim ord för Kommissarie?