Kolla rimmar på Bolla och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Kolla. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Kolla

Undersöka, kontrollera

Kolla Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Kolla

  1. Bolla
  2. Fjolla
  3. fålla
  4. Hålla

Julrim för Kolla

nu linus du har fått den bästa julklappen vad det är det borde du veta Ronja är hennes namn och hon dig så kär vilken tur att du är här

Vad är det i paketet? Kolla här Det är nåt till dig som den bästa killen är Jag tycker du Linus på julaftons kväll skall få mycket av tomten för du är så snäll

Maten du lagar är den godaste som finns, många recept blir det som du minns, här kan du skriva upp dem bara, så att de inte ur skallen kan fara

En riktigt säkerhetsgrej, får du Pelle utav av mej. Det är bra på alla vis, att kolla tjockleken på is. Gör alltid det - och ha så kul, när du far runt på 4 hjul.

Spänning på hög nivå finns i paketet som du nu få här har du allt att göra en stund så det blir sena träffar med John Blund.

Visa alla (18) julrim för Kolla

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kolla? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Fjolla bäst som rim ord för Kolla?