Ko rimmar på Bo och 42 andra ord

Vi har hittat 42 Svenska ord som rimmar på Ko. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Ko

Ko uttalas fonetiskt: ko:

Ordförklaring - Ko

(vuxen) hona av däggdjursarten nötkreatur, bos taurus, vilken hålls som boskap och som har kalvat, det vill säga fött en avkomma och därför producerar mjölk

Ko Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Ko

 1. Bo
 2. Bro
 3. Clou
 4. flo
 5. Glo
 6. Gno
 7. Go
 8. Gro
 9. Hjo
 10. Jo
 11. Klo
 12. Lo
 13. Po
 14. Pro
 15. Ptro
 16. Ro
 17. Sioux
 18. Sko
 19. sno
 20. So
 21. Sto
 22. Tjo
 23. Tro
 24. Zoo
 25. Baloo
 26. Bebo
 27. Bero
 28. Betro
 29. Förtro
 30. hoho
 31. joho
 32. Månntro
 33. Tattoo
 34. Tjoho
 35. Brömsebro
 36. Fellingsbro
 37. Holstebro
 38. Passepartout
 39. Rendezvous
 40. Upplands Bro
 41. Örebro
 42. Sofiero

Julrim för Ko

Frimärken och mynt har vissa Vad du samlar på går inte att missa Kanske lite udda,kanske lite kul Men jag önskar dig en ritigt God Jul!

En gris blir en ko och man vet inte riktigt vad man ska tro. Men spara varenda spänn du inte behöver, då jävlar, blir du rik utav klöver.

Det är en riktig djävel det här som galen i mera pengar är Han ropar hela tiden på dig "Mu jag måste få massor av pengar nu"!

Det verkar nog mystiskt skulle jag tro, men du ska få skriva på en ko, sudda och skriv en gång till, häng den på väggen om du vill!

Kossan finns i mången modell med denna kan du njuta var kväll. med rykande ,hett och svart som natten en choklad eller till latten

Visa alla (31) julrim för Ko

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Ko? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 42 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Sko bäst som rim ord för Ko?