Klumpig rimmar på Lumpig och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Klumpig. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Klumpig

Klumpig uttalas fonetiskt: ²klụm:pig

Ordförklaring - Klumpig

Tafatt, som saknar koordination, ograciös

Klumpig Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Klumpig

  1. Lumpig
  2. plumpig
  3. Skumpig
  4. Sumpig

Julrim för Klumpig

Det gäller att ha fäste mot marken om man går på gatan eller i parken När du och den lille går en vända tror jag inte barnet vill att du ska dratta på ända!

Kan du nu redan idag ge dina nyårslöften Att vid promenad vara rädd om höften För jag vill inte att du ska trilla dit när du trampar på vatten som har frusit

Att den gamla är klumpig är just rätta ordet Den tar ju upp nästan halva köksbordet Nu äntligen skall då få en smäcker så att utrymmet till att äta på räcker

Visa alla (3) julrim för Klumpig

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Klumpig? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Lumpig bäst som rim ord för Klumpig?