Klantig rimmar på Fjantig och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Klantig. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Klantig

Klantig uttalas fonetiskt: ²klạn:tig

Ordförklaring - Klantig

Som (ofta) begår misstag som personen, i någon mening, inte borde begå, speciellt (men inte nödvändigtvis) med avseende på motorisk funktion eller förmåga att komma ihåg viktiga saker

Klantig Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Klantig

  1. Fjantig
  2. Kantig
  3. Tantig

Julrim för Klantig

Det där med super tar vi bort... liksom allt med stoj och stim... från Wales och hit är ingen sport... nu väntas här på tjo och tjim... GOD JUL SYRRAN ÖNSKAR Karin


Helt super om det rätt hanteras förståss för annars får du genast slåss med aceton, tvål och vatten för detta sitter som katten!


Visa alla (2) julrim för Klantig

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Klantig? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Kantig bäst som rim ord för Klantig?