Klaga rimmar på aga och 23 andra ord

Vi har hittat 23 Svenska ord som rimmar på Klaga. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Klaga

Göra känd|känt att man inte är nöjd med något eller någon, utan önskar en ändring eller åtgärd

Klaga Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Klaga

 1. aga
 2. Draga
 3. Flaga
 4. Gnaga
 5. Haga
 6. Jaga
 7. laga
 8. raga
 9. Saga
 10. slaga
 11. Staga
 12. svaga
 13. Taga
 14. tvaga
 15. vaga
 16. Bedraga
 17. Behaga
 18. Beklaga
 19. Betaga
 20. Fördraga
 21. Förjaga
 22. Försvaga
 23. Förtaga

Julrim för Klaga

Lilla gubben nog du vet vad som finns i detta paket samma visa varje jul visst är detta jättekul du slipper att de gamla laga då kan man faktiskt inte klaga

Du vet att det inte är idé att klaga för samma julklapp år från år vill jag jaga Det är ju sådant som alltid går åt Här får du en riktigt färgglad grannlåt

Nu är det slut på gamla tider för med detta kan du vad det lider fixa dukningen på bordet riktigt snyggt med denna under blir det också tryggt!

Tänk vad det var korkat, det som var förut. Nu är nya tider och det gamla kastas ut. Mjukt och nätt ska det vara och det varma är ingen fara!

Den gamla är så ingången och skön, så nu har jag en liten bön ! Använd bara denna, gubben min, så kan atikviteten bli min !

Visa alla (5) julrim för Klaga

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Klaga? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 23 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Taga bäst som rim ord för Klaga?