Kläde rimmar på Bräde och 5 andra ord

Vi har hittat 5 Svenska ord som rimmar på Kläde. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Kläde

Tyg av ylle, finare än vadmal

Kläde Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Kläde

  1. Bräde
  2. Kväde
  3. Släde
  4. säde
  5. träde

Julrim för Kläde

I köket skyddar detta bra och råd till nåt extra skall du ha så det kan bli något riktigt gott Därför just denna klapp du fått

Ett sådant du i köket vill ha, så du blir klädd köksigt bra!

För att skydda magen krävs det här, hoppas att det ska hålla dig kär. I fickan det ligger en förtrollande lapp så kan du välja en egen klapp

Ett "klänningsskydd" att ta på, och ett halvt lakan du också få.

Detta ska du ha när du jobbar i kök - titta i plaggets ficka! Är bra som skydd när man donar med stök - vad hittar du där min flicka?

Visa alla (5) julrim för Kläde

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kläde? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 5 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Släde bäst som rim ord för Kläde?