Kisse rimmar på Misse och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Kisse. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kisse

Kisse uttalas fonetiskt: kịs:e

Ordförklaring - Kisse

(vardagligt eller barnspråk) tamkatt, individ av arten felis silvestris catus som är en art bestående av domesticerade vildkatter

Kisse Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kisse

  1. Misse
  2. Nisse
  3. Prisse
  4. Trisse

Julrim för Kisse

Kall snö och julemat då blir man lätt lat men denna kan du inne jaga jag inte mer på din tjocka mage klaga

Matglad du är det vet även jag Så när julmaten dukas rensar du fat Därför du nu får en egen gourmet Jag hoppas det duger med lightad buffe

Magen ska inte växa sig stor! Nu blir det kost som är lätt! Det blir inte stekar från gamla kor! Nu bjuds det Light rätt och slätt!

Nu skall vi sätta stopp och gå på tunnare foder, detta säger din människo moder

En jamare till er är detta som jag ger!

Visa alla (12) julrim för Kisse

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kisse? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Misse bäst som rim ord för Kisse?