Kim rimmar på Glim och 11 andra ord

Vi har hittat 11 Svenska ord som rimmar på Kim. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Kim

Ett mansnamn

Kim Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Kim

 1. Glim
 2. Grim
 3. Jim
 4. Lim
 5. Rim
 6. Sim
 7. Stim
 8. Tim
 9. tjim
 10. Trim
 11. Simsalabim

Julrim för Kim

Denna handlar om nån som är nio år På denna Maxine du titta får Jag tror att denna spännande är och att den bland barn är populär


Maxine nu du fått en favvo dvd om Kim du vet vem hon är för henne du håller så kär kanske det blir tre


Genast en prunkande syn i din karm, du får en vårdande känsla i din barm ! Hur var det nu man gjorde? Vatten?Ans? Glöm det! Dessa håller utan fuktbalans!


På denna klapp finns både stamtavla och ägare skrivet, att Cleo är föremålet för tomtens givmildhet är givet


Denna julklapp är till Kim, här så kommer nu ditt rim. Klappen ger ju många svar; vem i boxen bostad har, mamman, pappan, vems den är, kan man också läsa här.


Visa alla (38) julrim för Kim

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kim? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 11 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Sim bäst som rim ord för Kim?