Kilo rimmar på Milo och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Kilo. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kilo

Kilo uttalas fonetiskt: çị:lo

Ordförklaring - Kilo

Kortform av kilogram

Kilo Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kilo

  1. Milo
  2. Pilo
  3. Silo

Julrim för Kilo

Detta är grunden till en ordentlig stöpa så slipper du gå på Systemet och köpa Du får instruktionen noggrant läsa sen tar du det lugnt och låter det jäsa

En riktig karl i guld är värd sin vikt, men kanske vore det bättre att på sikt, gå ner några kilon och orka lite mer, då blir levnadsåren troligen också fler.

Till påska borde den som julen vara, men längre går den nog inte att spara. Vad vi förstår är detta din grej, så därför ger vi nu en bamse till dej.

Den är brun och söt den du får, till vegetabiliskt julbord i år.

Nu finns det ingen undanflykt kvar, kom nu i form innan du drar. Här får du hjälp till att bättre må, God Jul önskar syrran som älskar dig så.

Visa alla (5) julrim för Kilo

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kilo? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Milo bäst som rim ord för Kilo?