Kikare rimmar på dikare och 8 andra ord

Vi har hittat 8 Svenska ord som rimmar på Kikare. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kikare

Kikare uttalas fonetiskt: ²çị:kare

Ordförklaring - Kikare

Hjälpmedel som används för att förstora saker på långt avstånd

Kikare Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kikare

  1. dikare
  2. likare
  3. rikare
  4. skrikare
  5. Svikare
  6. vikare
  7. predikare
  8. rustikare

Julrim för Kikare

Den här kan du stoppa i fickan, när du en fiskmås ska pricka ! Den gör måsen lättare att se, från långt håll tillochmed !


inget med denna kan undgå dig mer du till och med fiskmåsen ser. Stoppa den i fickan när du ska jaga ,då kommer jaktlyckan dig att behaga


Om snygga tjejer för långt bort är Kommer nog denna att vara dig kär Djur och fåglar du också se kan När du tränat ögat och blivit van!


Sätt denna ovan ditt tryn, så förbättras avsevärt din syn!


Att komma närmare djur och natur blir väl trevligt, eller hur?


Visa alla (32) julrim för Kikare

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kikare? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 8 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar skrikare bäst som rim ord för Kikare?