Keps rimmar på knäpps och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Keps. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Keps

Keps uttalas fonetiskt: kep:s

Ordförklaring - Keps

Typ av huvudbonad med skärm

Keps Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Keps

  1. knäpps
  2. släpps
  3. täpps

Julrim för Keps

Nu du fadern ska du få En toppengrej med rutor på Sen blir du en coolare kille Hoppas och önskar sonen Crille

När du jobbade i köket du råkade skvätta, men det verkar inte vara din grej att tvätta. Så ta nu och stoppa den ner i nån låda, så vi andra slipper att fläcken skåda.

Bara för att du är så toppen ska du få den här till knoppen Alla kommer att veta att du är du fråga mig inte hur utan öppna nu

Det vackraste namn som finns står på denna mössa, det borde saluteras med bössa

Om du kommer på att du inte vill diska, utan istället gå ut och fiska. Då är jag en vän i nöden om solen har stängt ner glöden.

Visa alla (31) julrim för Keps

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Keps? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar knäpps bäst som rim ord för Keps?