Kenya rimmar på Enya och 30 andra ord

Vi har hittat 30 Svenska ord som rimmar på Kenya. Dessa rim är inte kontrollerade och kan därför innehålla flera ord som inte rimmar fonetiskt. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kenya

Kenya uttalas fonetiskt: kẹ:nya

Ordförklaring - Kenya

Stat i östra afrika

Kenya Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kenya

 1. Enya
 2. Nya
 3. Förnya
 4. Lya
 5. Blya
 6. Spya
 7. Maya
 8. Harpya
 9. Aya
 10. Spraya
 11. Papaya
 12. Himalaya
 13. Krya
 14. Piraya
 15. Sumaya
 16. Playa
 17. Meya
 18. Freya
 19. Studentlya
 20. Rävlya
 21. Yahya
 22. Utøya
 23. Rya
 24. Vindslya
 25. Ungkarlslya
 26. Skrivarlya
 27. Prya
 28. Jambalaya
 29. Biscaya
 30. Överskya

Julrim för Kenya

Här får Du hjälp så Du kan hitta, om på denna världsdel Du närmare vill titta. Ta ut riktningen far till Kenya, Mocambique och Zanzibar.


God jul pappa här du får Något som gör att du inte vilse går Visar dig Zanzibar, Kenya och Mocambique ska du se Vad kan det vara din familj vill ge


Här på våra egna gator är vi långt ifrån ekvator Men här så får du något som åtminstone i andanom förflyttar dig dit värmen är Pappa, från Sofia, är det här.


Nu ska vi minnas, du och jag, om allt som vi såg utav Afrikas natur. Savannens djurliv, dag för dag. Oförglömligt, eller hur?


Minns du savannen, djuren och jeepen ? Erinra dig med glädje,ta inte till lipen För visst längtar man tillbaka dit, här får du minnas, bit för bit !


Visa alla (6) julrim för Kenya

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kenya? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 30 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Skrivarlya bäst som rim ord för Kenya?