Kd: rimmar på Cd: och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Kd:. Dessa rim är inte kontrollerade och kan därför innehålla flera ord som inte rimmar fonetiskt. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Kd: Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Kd:

  1. Cd:
  2. Dvd:
  3. Vd:

Julrim för Kd:

Socker blir det med det här, nästan så man blir kär, Det är gott att äta ibland, men akta din kära tand för om du äter allt för fort kan den kanske komma bort,

Liten och nätt absolut helt rätt precis som din önskan är hoppas den dig klär!

Begränsad hos denna är aerodynamiken, den är inte hjälpt av termiken men lite trevlig kan den ändå vara fast den inte tillhör flygarnas skara!

Vi får ju lära ända från barnsben att under bör man vara hel och ren! Fast om du inte tycker du blir fin, de kanske sitter bra på Halloween...

På båten är denna både kul och bra då ser du bättre vart det är vi ska Många motiv kan ryms i denna grej hoppas du ibland fångar in även mej!

Visa alla (37) julrim för Kd:

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kd:? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Vd: bäst som rim ord för Kd:?