Kavaj rimmar på aj och 23 andra ord

Vi har hittat 23 Svenska ord som rimmar på Kavaj. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kavaj

Kavaj uttalas fonetiskt: kavạj:

Ordförklaring - Kavaj

En sorts karaktäristiskt styvare finklädesplagg för överkroppen med krage, slag och fickor, oftast stilrent enkelfärgat (ofta svart) eller subtilt randigt (ofta mörkgråa ränder), och som bärs över skjorta e.dyl., ofta del av kostym (med matchande fina byxor)

Kavaj Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kavaj

 1. aj
 2. braille
 3. Dry
 4. gaj
 5. Haj
 6. Kaj
 7. Maj
 8. Paj
 9. raj
 10. Skraj
 11. Spray
 12. Svaj
 13. Thai
 14. assai
 15. Hawaii
 16. Malaj
 17. Partaj
 18. Shanghai
 19. Versailles
 20. Malgomaj
 21. Samuraj
 22. Paraguay
 23. Uruguay

Julrim för Kavaj

Något stiligt för moster som är en kämpar-kvinna som kämpat för att sin kamp vinna Du är min förebild min egen ikon för mig är du den som lyser som neon!


Här ska du få En vinröd att ta på Kanske till nästa partaj Kan det möjligen vara en .....?


När du bär den här din lille plutt, så gör du kanske några glädjeskutt. Då ser du ut som en glad en och blir den fräckaste i staden.


Här ska du få något som täcker både rygg och mage Är tuff och fräck och har en krage Hoppas du gillar det du får God jul och gott nytt år


Malin, du är alltid snygg i denna kan dig känna trygg Till vardag och även till fest kommer den att passa dig bäst


Visa alla (17) julrim för Kavaj

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kavaj? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 23 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar assai bäst som rim ord för Kavaj?