Kast rimmar på Bast och 17 andra ord

Vi har hittat 17 Svenska ord som rimmar på Kast. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kast

Kast uttalas fonetiskt: kas:t

Ordförklaring - Kast

Det att ge ett föremål en ursprungshastighet, vanligen i ett tyngdkraftsfält, så att föremålet initialt kommer längre ifrån markytan; det att kasta något

Kast Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kast

 1. Bast
 2. Blast
 3. Brast
 4. Fast
 5. gast
 6. Hast
 7. Knast
 8. Kvast
 9. Last
 10. mast
 11. Plast
 12. Rast
 13. Damast
 14. Fantast
 15. Gymnast
 16. Kontrast
 17. Entusiast

Julrim för Kast

Nu Evelina får du stå ditt kast. Passa så du inte hamnar i nån mast. Lyckas du någon lura att nappa får du väl ropa på pappa!


När du pappret på detta paket lossar, hittar du en ask med klossar, av dessa kan du bygga bil, eller kanske hus i egen stil.


Visa alla (2) julrim för Kast

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kast? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 17 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Fantast bäst som rim ord för Kast?