Kasse rimmar på basse och 5 andra ord

Vi har hittat 5 Svenska ord som rimmar på Kasse. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kasse

Kasse uttalas fonetiskt: ²kạs:e

Ordförklaring - Kasse

Större påse vanligen med handtag, vanligen i tyg, papper eller plast

Kasse Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kasse

  1. basse
  2. Hasse
  3. Krasse
  4. Lasse
  5. Nasse

Julrim för Kasse

Här har du druckit och njutit mången härlig tår nu är det faktiskt bara resterna du får, men praktiskt att ha med när du att handla går.


Underlättar när ni ska på fest det är kanske ni som tar med flest Så var schyssata och bjud å ska ni få glädje ljud


Här kan du stoppa pavor av alla slag Det kan vara bra om du skall på fest någon dag Du kan plocka upp dem en efter en och de som ej går åt kan du stoppa ner igen


Den prydliga gästen, har denna med sig när han anländer till festen. Plats för drickbart i vart fack, uppfinnaren ska ha stort tack.


Det ska vara klirr med på festen, men det hörs inte ett ljud förresten, för grejerna sitter i fickor av tyg, det här går alltså att ta med i smyg


Visa alla (18) julrim för Kasse

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kasse? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 5 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar basse bäst som rim ord för Kasse?