Karta rimmar på ärta och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Karta. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Karta

Karta uttalas fonetiskt: ²kạ:r‿ta

Ordförklaring - Karta

En visuell (och förminskad) representation/återgivning av ett verkligt eller fiktivt geografiskt eller annat rumsligt område

Karta Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Karta

  1. ärta
  2. smarta
  3. Starta

Julrim för Karta

Här får Du hjälp så Du kan hitta, om på denna världsdel Du närmare vill titta. Ta ut riktningen far till Kenya, Mocambique och Zanzibar.

God jul pappa här du får Något som gör att du inte vilse går Visar dig Zanzibar, Kenya och Mocambique ska du se Vad kan det vara din familj vill ge

I stora mängder ges väl rabatt fast av priset är väl det mesta skatt, här är i alla fall klappen som du behöver, även när julen är över.

En karta öl, sen spyr du en hel pöl

En spets långt i söder navigation du då behöver Pricka av med nålar små vart du nu har satt din tå

Visa alla (6) julrim för Karta

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Karta? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar smarta bäst som rim ord för Karta?