Kåta rimmar på båta och 14 andra ord

Vi har hittat 14 Svenska ord som rimmar på Kåta. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Kåta

Kåta uttalas fonetiskt: ²kạ̊:ta

Ordförklaring - Kåta

Följd av positioner och rörelser inom flertalet kampsporter av asiatiskt ursprung

Kåta Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Kåta

 1. båta
 2. Gråta
 3. gåta
 4. låta
 5. Nåta
 6. plåta
 7. Påta
 8. Ståta
 9. såta
 10. våta
 11. Begråta
 12. Dakota
 13. devota
 14. Förlåta

Julrim för Kåta

nu hettar det till hemma i sarahs rum släpp nu på hämningar känn dig ej dum för denna här klappen gör under för muttan från din Bästis olle till kåtaste bruttan

När det kliar och drar där under ska du ta fram detta lilla vidunder Den botar kättjan och du får känna det sköna vare sig du är hemma i sängen eller ute i det gröna!

Sarah - min bästis - bruden den kåta, med denna blir trosorna alltid våta! Kanske blir detta "Livet på en pinne"? Svara på frågan när "den" är inne!

Hade gärna själv ställt upp om jag varit din stolta tupp.

Denna sak du fått, kan vara bra att ha när det blir vått Gjord av stål, nu får du vad du tål

Visa alla (5) julrim för Kåta

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kåta? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 14 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Dakota bäst som rim ord för Kåta?