Jamaica rimmar på hajka och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Jamaica. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Jamaica

Jamaica uttalas fonetiskt: ²jamạj:ka

Ordförklaring - Jamaica

Stat och ö i västindien

Jamaica Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Jamaica

  1. hajka
  2. Kajka
  3. nagajka
  4. Balalajka

Julrim för Jamaica

Din doft den är nog fin endå vill jag att min bror skall få måt som doftar härligt stort som är svårt att stå emot för varenda tjej som står nära dej


Luktar du som aporna på Skansen ta då på den här essensen.


Tillsammans med din egen naturliga fräschör, jag tror att detta susen gör... Får dig att nordiska vintern glömma, och om Karibisk sommar att börja drömma!


med ett kit från Marielle så kan du nu varje kväll känna dig som Merlene Ottey när du doftar gotti-gotti


Att ta på sig dylikt är ingen plikt något för att litet lyxa passar lika bra till kjol/kavaj som byxa visst ska vi bliva fina God Jul önskar Lina.


Visa alla (6) julrim för Jamaica

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Jamaica? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar hajka bäst som rim ord för Jamaica?