Inge rimmar på Binge och 3 andra ord

Vi har hittat 3 Svenska ord som rimmar på Inge. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Inge

Ett könsneutralt förnamn, dock vanligast som mansnamn i sverige och norge

Inge Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Inge

  1. Binge
  2. dinge
  3. Vinge

Julrim för Inge

denna randning, välbekant passar alla, kille som tant och när du gå på gymmet ska dessa kan du på dig dra eller om du hemma softa är de sköna, ihop med en kofta

All världens toner finns häruti, dra på Rock'n'Roll eller en symfoni ! Alla andra kan nu lugnt få en blund, men tänk på trumhinnorna en liten stund !

Jaså, där sitter ni i köket; alldeles trötta efter julstöket. Vår klapp får er i form på ett kick; när ni är hungriga, vrid, rulla tummarna och vänta på ett klick!

Raska fötter springa på snabbt och lätt ni middag få utan mycke stök och bök pass i ert nya kök

Nuförtiden skall det gå effektivt och lätt, med denna blir du snabbt mätt oavsett rätt. "Silvrig" och elegant, God Jul tillönskas gubbe & tant!

Visa alla (12) julrim för Inge

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Inge? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 3 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar dinge bäst som rim ord för Inge?