Hyra rimmar på dyra och 15 andra ord

Vi har hittat 15 Svenska ord som rimmar på Hyra. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Hyra

Hyra uttalas fonetiskt: ²hỵ:ra

Ordförklaring - Hyra

Avgift för att under en viss tid få tillträde eller nyttjanderätt till en fastighet, bostad eller föremål som ägs av någon annan

Hyra Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Hyra

 1. dyra
 2. Fyra
 3. Lyra
 4. Myra
 5. Pyra
 6. Styra
 7. Syra
 8. Tyra
 9. Yra
 10. Bedyra
 11. Bestyra
 12. Fördyra
 13. Förhyra
 14. obskyra
 15. Palmyra

Julrim för Hyra

Vacker servis för kattgrabbarna små. Läckert du kan duka upp maten på. Räcker till när dom får dambesök. Kina är välkommen i deras kök!


ÄNTLIGEN fått det som man vill - men 4 räcker inte till! För Kina ska dela när här på besök, kunde fått 6 och sluppit allt stök!


Visa alla (2) julrim för Hyra

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Hyra? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 15 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Bedyra bäst som rim ord för Hyra?