Honung rimmar på Konung och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Honung. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Honung

Honung uttalas fonetiskt: ²hạ̊:nuŋ

Ordförklaring - Honung

Tjock, söt och klibbig substans som bin framställer av blommornas nektar

Honung Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Honung

  1. Konung

Julrim för Honung

Du får en naturprodukt av mej med blomdoft omkring sej. Den är nyttig och utan tillsatser och kommer från närliggande platser!


Jag hoppas du har en nalles smak för då gillar du denna sak!


Snart kan Du kallas "Sötsakers Konung". För i denna klapp finns oslagbar _______!


Det här kan ingen människa producera nej det behövs många hundra små, kanske flera! Som flyger fram och tillbaka hela dagen och gör det här som känns gott i magen!


Här får du en klapp med nåt spetsat och sött klicka i teet och du slipper vá trött Brygg nu ditt te, häll på kanna God Jul önskas morfar av Hanna


Visa alla (49) julrim för Honung

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Honung? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Konung bäst som rim ord för Honung?