Han rimmar på Ann och 31 andra ord

Vi har hittat 31 Svenska ord som rimmar på Han. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Han

Han uttalas fonetiskt: han:

Ordförklaring - Han

Personligt pronomen som syftar på den omtalade i subjektsform om den omtalade har maskulint genus; personligt pronomen i tredje person singular nominativ maskulinum

Han Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Han

 1. Ann
 2. bann
 3. Cannes
 4. Dan
 5. Fann
 6. Grann
 7. hann
 8. kan
 9. Man
 10. Rann
 11. Sann
 12. Spann
 13. vann
 14. amman
 15. Cezanne
 16. Damejeanne
 17. Joan
 18. Lausanne
 19. Minsann
 20. pavane
 21. Savann
 22. Susanne
 23. Taiwan
 24. Tyrann
 25. Varann
 26. välan
 27. Don Juan
 28. Marianne
 29. San Juan
 30. Talisman
 31. Vivianne

Julrim för Han

Nu vet jag att du jubla ska för du har fått det du vill ha Du kramar genast om hans hals Sprutar eld gör han inte alls

Är inte lätt att vara vilse i världen, denna klapp hjälper dig under bilfärden. Alla små vägar och snår den kan klara, med denna kommer du aldrig mer vilse vara!

Med denna kommer du att hitta bra Varenda gata skall den reda på ha Knappa in vart du vill och sen kan du köra Beskriva vägen för dig kommer denna att göra

En hälsning frän Ylva din vän som hoppas det inte dröjer länge än. Innan det fridfulla budskapet når dej som en hälsning ifrån mej.

Med dessa kan man göra mycke´, vik ihop dom till ett stycke, o har du på känslan i kroppen lite koll, så blir det faktiskt en skaplig boll.

Visa alla (1175) julrim för Han

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Han? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare

Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 31 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Man bäst som rim ord för Han?