Hålla rimmar på Bolla och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Hålla. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Hålla

Ha (ett föremål) i handen eller i armarna

Hålla Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Hålla

  1. Bolla
  2. Fjolla
  3. fålla
  4. Kolla

Julrim för Hålla

I en värld av ytlig bildningsignorans kan väl retoriken få en chans. Med hjälp av dessa rader fås en chans att bli verbal virtuos!


Jag vill inte kritisera, bara uppmuntra mera. Kanske får du något tips som stärker och att du märker, att ordets makt blir din styrka och något att nyttja och dyrka!


Retorikens utmärkta gåva får ytterligare bränsle, vill jag lova, av det du här kan finna - där finns mycket än att vinna!


Det ryms fem i varje del så varm och jag tror det förstärker din charm Nu kan du vara utomhus och må gott i denna mjuka, sköna klapp så flott


När det visar kallt på din termometer, bör du måna om dessa extremiteter.


Visa alla (99) julrim för Hålla

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Hålla? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Bolla bäst som rim ord för Hålla?