Hälsning rimmar på Frälsning och 1 andra ord

Vi har hittat 1 Svenska ord som rimmar på Hälsning. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Hälsning

Hälsning uttalas fonetiskt: ²hẹl:sniŋ

Ordförklaring - Hälsning

Kort meddelande från en person till annan person utan budskap förutom erkännande av möte (i det typiska muntliga fallet) eller framförande av tecken på vänskap, ofta muntligt och endast bestående av en för hälsningar speciell interjektion såsom hej, då vanligen första gången personerna mötes för dagen, eller via post, fast då vanligen mer sällan

Hälsning Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Hälsning

  1. Frälsning

Julrim för Hälsning

Käraste Petter, idag vill jsg hylla, dej på din egen födelsedag. Du har ju den vanan att varje år fylla, och vanan att gratta har också jag. HURRA HURRA HURRA HURRA!


Tomten ska fara och till alla hinna Han får aldrig tid att vara eller att fritid vinna Ändå tycker han julen är kul och önskar Er härmed en riktigt god jul!


Allt är inte guld som glimmar,som vi vet, men det här håller ändå i all evighet.


nu blir ej vintern längre så kall och svår, nej ingen mer kyla under era tår, ja nu är det slut på ert dilemma, för denna på golvet hör hemma!


trist och tråkigt och kallt om foten? varm och vacker är sköna boten!


Visa alla (8) julrim för Hälsning

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Hälsning? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 1 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Frälsning bäst som rim ord för Hälsning?