Gräs rimmar på Baisse och 17 andra ord

Vi har hittat 17 Svenska ord som rimmar på Gräs. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Gräs

Poaceae, en växtfamilj vars medlemmar är vanligt förekommande örter som består av ihålig stam och blad som delvis omsluter växten (i sammansättningar även om liknande, obesläktade växter)

Gräs Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Gräs

 1. Baisse
 2. bläs
 3. fjäs
 4. fräs
 5. Näs
 6. Nääs
 7. jäs
 8. Schäs
 9. ingläs
 10. adäs
 11. ransäs
 12. ootkäs
 13. >ouillabaisse
 14. ollandaise
 15. Höllviksnäs
 16. najonnäs
 17. olonäs

Julrim för Gräs

Barn vill inte alltid på sina föräldrar höra Nu får du ett skydd så du kan annat göra


Ibland är det bra att inte höra... När man tex ska ut och köra... VISSA APPARATER GOD JUL Anders önskar Jeanette och Lennart


Nu kan du sitta vid tv,n och mysa och äta det som får bantarna att rysa. Men inte tänker vi på sånt du och jag så jag hoppas jag kan dela din skål idag.


Visa alla (3) julrim för Gräs

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Gräs? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 17 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Schäs bäst som rim ord för Gräs?