Glimma rimmar på Dimma och 14 andra ord

Vi har hittat 14 Svenska ord som rimmar på Glimma. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Ordförklaring - Glimma

Lysa, utstråla ljus; glänsa, blänka

Glimma Rimmar på:

Dessa rim är inte fonetiska rim men de är ordnade på hur bra de rimmar på Glimma

 1. Dimma
 2. Grimma
 3. Imma
 4. kimma
 5. Limma
 6. Rimma
 7. Simma
 8. Stimma
 9. Strimma
 10. Svimma
 11. Timma
 12. Trimma
 13. vimma
 14. Förnimma

Julrim för Glimma

När himlens stjärnor glimmar utanför Ditt hus, kan Du i nattens timmar i dessa tända ljus. Som kristaller fast i glas - må de aldrig gå ikras.


Det värmer, det lyser och det skänker hopp Stämningen i huset är genast på topp En mysig stund i goda vänners lag en i denna mörka tid kan du få en ljusare dag


Nu blir du vacker som få Passar bra om du på fest ska gå Blir lika fin att ha varje da Till dig mamma, för att du är så bra


Denna bokens sånger är just nu aktuella, öppna den och sjung: Det rådet kan nu gälla, sånger med härliga texter klara, med julens budskap, det underbara.


Visa alla (4) julrim för Glimma

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Glimma? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 14 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Svimma bäst som rim ord för Glimma?