Gaffel rimmar på Duffel och 4 andra ord

Vi har hittat 4 Svenska ord som rimmar på Gaffel. Dessa rim är kontrollerade och baseras på fonetisk uttal, men enstaka ord kan skilja sig beroende på dialekt. Vårt rimlexikon är byggt med en kombination av manuellt jobb, fonetiskt kontroll och användardata. Ser du något fel så uppskattar vi att du hjälper till att rapportera detta.

För detta ord har vi även färdigskrivna presentrim och julrim.

Fonetiskt uttal av Gaffel

Gaffel uttalas fonetiskt: gạf:el

Ordförklaring - Gaffel

Vanligt ätverktyg i form av ca 3-4 parallella, något böjda spetsar på ett skaft; även liknande konstruktioner för andra ändamål

Gaffel Rimmar på:

Dessa rim är fonetiska rim ordnade på hur bra de rimmar på Gaffel

  1. Duffel
  2. Raffel
  3. Taffel
  4. Falafel

Julrim för Gaffel

Vi är vassa och små, men vi är bra ändå. Nu kan du äta all maten, som ligger uppå faten.


Kläm bara ihop och fös av din mat denna grej är riktigt smart inget söl med fingrarna mer så det gör inget om någon ser!


Med dessa redskap i handen, kan man ej gräva i sanden. Men väl snitta på faten, kanske i självaste tomaten!


Sönerna med detta verktygs-kit, lär måltiderna bli en hit, nu vill mamma komma till er och dinera, för att se om ni har rätta handgreppet att servera!


Mormor Asta nu kan du kasta dina gamla grejer Elin säger detta är något som beläggningen tål att skrapas med liten gaffel, liten .....


Visa alla (9) julrim för Gaffel

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Gaffel? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.


Vi hoppas att du hittar rätt ord bland de 4 rimorden ovan att använda som julklapprsim eller födelsedagsrim eller helt enkelt för att stilla din nyfikenhet. Kanske passar Raffel bäst som rim ord för Gaffel?